📌 Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της 20bet;

Η 20bet, μέχρι στιγμής δεν διαθέτει άδεια παιγνίων στην Ελλάδα, ωστόσο έχει στην διάθεση της άδεια Curacao μέσω της οποίας μπορεί να δεχτεί παίκτες απο όλο τον κόσμο.

📌 Είναι νόμιμη η 20bet;

Ναι, φυσικά η 20bet είναι απολύτως νόμιμη, η εταιρεία έχει άδεια από το Κουρασάο και είναι πιστοποιημένη από την GamCare.

📌 Είναι η 20bet ασφαλής;

Ναι, φυσικά, ο λογαριασμός σας είναι ασφαλής και οι μέθοδοι πληρωμής και ανάληψης είναι επίσης ασφαλείς. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η 20Bet χρησιμοποιεί μόνο πιστοποιημένες μεθόδους παραγωγής τυχαίων αριθμών.

📌 Μπορώ να στοιχηματίσω από το κινητό μου τηλέφωνο;

Ναι, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή 20bet για Android ή iOS ή να χρησιμοποιήσετε την έκδοση για κινητά του ιστότοπου.

📌 Αν η σύνδεση στο διαδίκτυο χαθεί στη μέση ενός παιχνιδιού, θα χάσω τα κέρδη μου στην 20bet;

Εάν η σύνδεση με τον διακομιστή διακοπεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν θα χάσετε τα χρήματά σας. Οι πληροφορίες για κάθε παιχνίδι αποθηκεύονται ξεχωριστά και ακόμη και σε περίπτωση σφάλματος μπορούν να ανακτηθούν εύκολα.

📌 Πώς μπορώ να εγγραφώ στην 20bet;

Στην ιστοσελίδα της 20bet ή στην εφαρμογή, θα πρέπει να συμπληρώσετε μια ειδική φόρμα εγγραφής και να συμφωνήσετε με την επαλήθευση των προσωπικών σας δεδομένων.

📌 Πόσους λογαριασμούς μπορώ να εγγραφώ στην 20bet;

Επιτρέπεται η εγγραφή ενός μόνο λογαριασμού. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η νομοθεσία απαιτεί την εισαγωγή του προσωπικού σας κωδικού αναγνώρισης, ο οποίος ελέγχεται από τη φορολογική υπηρεσία για την ακρίβειά του.

📌 Τι πρέπει να κάνω αν ο λογαριασμός μου στην 20bet έχει παραβιαστεί;

Εάν υποψιάζεστε ότι ο λογαριασμός σας έχει παραβιαστεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε αμέσως με την ομάδα υποστήριξης 24/7.

📌 Πώς μπορώ να επαληθεύσω την ταυτότητά μου στην 20bet;

Σύμφωνα με το νόμο, όλοι οι πελάτες των διαδικτυακών καζίνο που διαθέτουν άδεια πρέπει να υποβάλλονται σε διαδικασία επαλήθευσης (επαλήθευση ταυτότητας). Ειδικότερα, αυτό είναι απαραίτητο για την πρόληψη των τυχερών παιχνιδιών και της εγκληματικής δραστηριότητας από ανηλίκους. Ελέγξτε τη σελίδα όρων και προϋποθέσεων για τον πλήρη κατάλογο των απαιτούμενων εγγράφων και τη διαδικασία επαλήθευσης. Αφού προσκομίσετε τα απαραίτητα έγγραφα, η ταυτότητά σας θα επαληθευτεί. Αυτό σημαίνει ότι οι επόμενες πληρωμές θα γίνονται πολύ πιο γρήγορα.

📌 Πώς μπορώ να κάνω κατάθεση στην 20bet;

Η κατάθεση ενός λογαριασμού είναι μία από τις πιο εύκολες και γρήγορες διαδικασίες. Για την εξυπηρέτησή σας, η 20bet προσφέρει διάφορες μεθόδους: τραπεζικό έμβασμα, τραπεζικές κάρτες και ηλεκτρονικά συστήματα πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε κατάθεση στο λογαριασμό σας αμέσως μετά την εγγραφή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι καταθέσεις και οι αναλήψεις πρέπει να πραγματοποιούνται με μία μόνο μέθοδο πληρωμής.

📌 Πώς μπορώ να αποσύρω τα κέρδη μου από την 20bet;

Για να αποσύρετε τα κέρδη σας, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και κάντε κλικ στο "Ανάληψη" απέναντι από τη μέθοδο πληρωμής που επιλέξατε. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η κατάθεση και η ανάληψη θα πρέπει να γίνονται με την ίδια μέθοδο πληρωμής. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το ποσό που θέλετε να αποσύρετε και κάντε κλικ στο "Επόμενο". Ο χρόνος απόσυρσης μπορεί να διαρκέσει από μερικά λεπτά έως αρκετές ημέρες, ανάλογα με τη μέθοδο που επιλέγετε.