Προσφερόμενα Παιχνίδια

Η 20bet διαθέτει μια αξιοπρεπή επιλογή από eSports, και ανανεώνει συνεχώς την φαρέτρα της με νέα συναρπαστικά παιχνίδια. Κάποια από τα πιο γνωστά παιχνίδια της 20bet ειναι τα παρακάτω:

  • Dota 2
  • King of Glory
  • Overwatch
  • League of Legends (LoL)
  • Counter Strike (CS:GO)
  • Arena of Valor

Η λίστα των παιχνιδιών είναι πραγματικά μεγάλη και αναπτύσσεται καθημερινά ώστε να καλύπτει τις επιθυμίες όλων των παικτών.

Τουρνουά Esports

Υπάρχουν διαρκώς νέα τουρνουά ηλεκτρονικών παιχνιδιών στην 20bet. Ως εκ τούτου, μπορείτε να λάβετε μέρος σε δεκάδες παιχνίδια κάθε μήνα. Τα παιχνίδια eSports λαμβάνουν χώρα στην Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική. Το παιχνίδι DOTA 2 μπορεί να υπερηφανεύεται για τα περισσότερα πρωταθλήματα, όπως το Mood Media Dota 2, το Omega League της Ασίας και το DOTA 2 Arena of Blood.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και το League of Legends, ένα πολύ δημοφιλές παγκόσμιο πρωτάθλημα, με επιμέρους διοργανώσεις όπως η Riot LVP, η Afreeca και η Tencent.

Επιπλέον, το CS: GO είναι επίσης ένα δημοφιλές παιχνίδι στο 20Bet eSports betting. Υπάρχουν πολλοί γνωστά τουρνουά όπως το Summit και το Eden Arena Vibes.

Άλλα δημοφιλή πρωταθλήματα περιλαμβάνουν το Παγκόσμιο Κύπελλο Arena of Valor, το Παγκόσμιο Κύπελλο Overwatch και το Call of Duty League. Θα βρείτε επίσης δεκάδες τοπικούς διαγωνισμούς eSports σε όλο τον κόσμο.

Αποδόσεις

Οι αποδόσεις στα eSports μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τους συμμετέχοντες, το πρωτάθλημα και το στάδιο της διοργάνωσης. Θα παρατηρήσετε επίσης διακυμάνσεις από τον αγώνα και κατα τη διάρκεια αυτού.

Ωστόσο, οι αποδόσεις της 20bet είναι αρκετά υψηλές, και σας δίνουν την δυνατότητα να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Μπορείτε επιπλέον να επωφεληθείτε από διάφορες προσφορές για να αυξήσετε τις δυνατότητες κέρδους σας.

Ζωντανός στοιχηματισμός

Η 20bet διαθέτει live στοιχήματα και streaming για όλα τα παιχνίδια eSport που προσφέρει. Όλοι οι οπαδοί του eSport στοιχηματισμού διαβεβαιώνουν ότι η εμπειρία του στοιχήματος είναι καταπληκτική, ο ιστότοπος λειτουργεί άψογα, χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα. Οι αποδόσεις είναι υψηλές ακόμα και στον ζωντανό στοιχηματισμό, με αποτέλεσμα το ποσό του κέρδους να είναι μεγαλύτερο από κάθε άλλη εταιρεία.